Armbånd til kvinder i 18 karat guld

Har du en ledig plads i smykkeskrinet til et smukt armbånd, eller mangler du en flot gave til din elskede? Så finder du mange gode bud på det perfekte guld armbånd til kvinder fra Ro Copenhagen. Vores guldarmbånd er fremstillet i 18 karat guld, fordi det forlænger armbåndenes levetid og dermed din glæde.

I vores andre produktkategorier finder du desuden eksempler på originale og underspillede designer smykker, herunder øreringe, fingerringe og halskæder. Du kan finde noget i hver kategori, som vil matche dit nyindkøbte guld armbånd. 

Guldarmbånd til kvinder med diamanter

Enkelt design og rene linjer definerer de elegante armringe og armbånd til kvinder fra Ro Copenhagen. Vælg mellem diamant-armbånd, hvidguld-armbånd og rødguld-armbånd sat med enestående sten, fremhævet af udvalgte slibninger. Alle er originale, underspillede og designet med små finesser og fine detaljer i nøje afmålte doser. Vores guldarmbånd er fremstillet i 18 karat guld, fordi det forlænger armbåndenes levetid og dermed din glæde.

Det er smykkedesigner Helle Leiberg Nissen, der står bag Ro Copenhagens håndlavede guldarmbånd. Hun har designet alle guldarmbånd med en lille diskret brillantslebet diamant. Det er designerens særlige signatur, og samtidig en strålende lille hilsen til dig, der bærer Ro Copenhagens smykker.

Smykker er en fantastisk detalje, der kan gøre hele forskellen, og så kan de sammensættes på mange forskellige måde, så du opnår et personligt udtryk. Vores smykker er elegante og fine i udtrykket, og de kan derfor både bruges til hverdag og fest. Det vigtigste er, at du føler dig tilpas, og at dine smykker hjælper dig til at udtrykke din stil og din personlighed.