Fryd diamant armbånd

18kt Rødguld

DKK 14.200,00

Varenummer: 106575


 

Fryd diamant armbånd
 
Smukt armbånd med de klareste diamanter som pryder et hvert håndled.
Skønt alene –eller sat med andre armbånd for et mere personligt look.

Fryd er fremstillet i 18kt rødguld og det fine armbånd er sat med 4 smukke brillanter som giver den optimale lysrefleksion og skønhed.
I alt 0,303ct. TV.VS
 
Fryd diamant armbåndet fremstilles også i 18kt hvidguld

Guldarmbånd med diamanter til kvinder

Armbåndet er et af de populæreste smykker til kvinder, og den feminine stil i Ro Copenhagens design er både klassisk og tidløs. De smukke guldarmbånd kan bæres alene eller kombineres med andre armringe for et personligt look.

18kt guldarmbånd med diamant

Alle armbånd fra Ro Copenhagen er fremstillet i 18kt hvidguld eller 18kt rødguld og sat med en Ro signatur-diamant (Brill.0.003 ct TW.VS). De smukke design kommer pt. i tre kollektioner.

Orbit armbånd i guld

Orbit Dot og Leaves Dot armringe er fremstillet i 18kt satineret rødguld og sat med Ro signatur-diamant som en smuk detalje i armbåndet. 

Fine Oak guldarmbånd

Armbånd fra Fine Oak-kollektionen fås både i 18kt rødguld og 18kt hvidguld og er sat med en "sten" af moseeg samt en Ro signatur-diamant, smukt designet som en del af armbåndet.

Beads Me armbånd i guld med guldperler

Armbåndet i Beads Me-kollektionen har søde guldperler, der pryder det feminine design og fås i 18kt rødguld med den smukke Ro signatur-diamant. 

Armbånd fra Ro Copenhagen

Alle vores guldarmbånd er designet specielt til kvinder. Den danske designer og guldsmed Helle Nissen står bag Ro Copenhagen. Helle har med sine kollektioner ramt præcis den klassiske og tidløse stil kombineret med en overkommelig pris, som naturligt er populært blandt danske kvinder.

Vil du vide mere om vores guldarmbånd?

Lær meget mere om Ro Copenhagen her. Er du i tvivl om, hvilke(t) armbånd du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på info@rocopenhagen.dk eller på telefon 70 30 13 13 ( 10.00 - 15.00 )