Nord White armbånd - 18 karat rødguld - Ro Copenhagen

Nord White armbånd

18kt Rødguld

DKK 8.500,00

Varenummer: 98189

18kt rødguld.
Sat med 0,85ct hvid baguette-sleben topas
Ro signatur-diamant. Brill.0.003ct TW.VS
Vægt 2,3g

Guldarmbånd med diamanter til kvinder

Armbåndet er et af de populæreste smykker til kvinder, og den feminine stil i Ro Copenhagens design er både klassisk og tidløs. De smukke guldarmbånd kan bæres alene eller kombineres med andre armringe for et personligt look.

18 karat guldarmbånd med diamant

Alle armbånd fra Ro Copenhagen er fremstillet i 18 kt. hvidguld eller 18 kt. rødguld og sat med en Ro signatur-diamant (Brill.0.003 ct TW.VS). De smukke design kommer pt. i tre kollektioner.

Orbit armbånd i guld

Orbit Dot og Leaves Dot armringe er fremstillet i 18 kt. satineret rødguld og sat med Ro signatur-diamant som en smuk detalje i armbåndet. 

Fine Oak guldarmbånd

Armbånd fra Fine Oak-kollektionen fås både i 18 kt. rødguld og 18 kt. hvidguld og er sat med en "sten" af moseeg samt en Ro signatur-diamant, smukt designet som en del af armbåndet.

Beads Me armbånd i guld med guldperler

Armbåndet i Beads Me-kollektionen har søde guldperler, der pryder det feminine design og fås i 18 kt. rødguld med den smukke Ro signatur-diamant. 

Armbånd fra Ro Copenhagen

Alle vores guldarmbånd er designet specielt til kvinder. Den danske designer og guldsmed Helle Nissen står bag Ro Copenhagen. Helle har med sine kollektioner ramt præcis den klassiske og tidløse stil kombineret med en overkommelig pris, som naturligt er populært blandt danske kvinder.

Vil du vide mere om vores guldarmbånd?

Lær meget mere om Ro Copenhagen her. Er du i tvivl om, hvilke(t) guld armbånd du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på info@rocopenhagen.dk eller på telefon 70 30 13 13 ( 10.00 - 15.00 )