My Collection

Med Ros My Collection bliver dine smykker endnu mere personlige. Den består nemlig af ørestikkere og halskædevedhæng med tal og bogstaver i 18kt rødguld- eller hvidguld, så du f.eks. kan bære et forbogstav eller måske et særligt lykketal som smykke. Smykkerne i kollektionen er sat med en diskret signatur-brillant.

My Collection er bogstav eller tal vedhæng og ørestikkere i 18 karat guld sat med diamant

Ro Copenhagens prisvenlige og populære My Collection fås som enten ørestikkere eller vedhæng til halskæde eller armbånd. My Collection er fremstillet i 18 karat hvidguld eller rødguld og er sat med en lille Ro Signatur-diamant (Brill.0.003 ct TW.VS.)

My Collection bogstav vedhæng i 18 karat rødguld og 18 karat hvidguld – Bogstav A-Z

Med det smukke bogstavs vedhæng kan du bære dit forbogstav eller bogstavet på én du har kær i din halskæde. My Collection bogstav vedhænget er ca. 13 mm med øsken.

My Collection tal vedhæng i 18 karat rødgul og 18 karat hvidguld med diamant – Tal 0-9

Tal vedhæng i guld fra Ro Copenhagens My Collection er populært som gave til barnedåb, bryllupsdag eller som markering af et lykketal. Vedhænget fås både i hvidguld og rødguld og er sat med Ro’s signatur diamant. Tal vedhænget er ca. 13 mm med øsken.

Ørestikker i guld med bogstav fra My Collection

Den smukke og petit initial ørestikke fra My Collection er fremstillet i 18 karat rødguld eller 18 karat hvidguld. Ørestikkerne er sat med Ro’s signatur diamant. Initialet måler 5.5 mm. Bogstavs ørestikkerne fås i bogstaverne A-Z.

Tal ørestikker i guld fra My Collection

Yndig ørering i 18 karat rød- eller hvidguld sat med diamant. Øreringe med tal er populære og unikke som personlige gaver til både stor og lille, hvor tallet evt. er et yndlingstal eller betyder noget særligt. Tallet måler 5.5 mm. My Collection ørestikker fra Ro Copenhagen fås i tallet 0-9.