Rå Collection 

Smykker med et minimalistisk og feminint udtryk inspireret af renæssancen 

Rå Collection består af smykker med opakke grå diamanter i enten spidse eller mere flade udtryk. Diamanterne i table cut fremhæver på smukkeste vis den opakke grå farve, mens diamanterne slebet i point cut er spidse og fanger lyset flot.

Her kan du se hvad der henholdsvis er table cut og point cut. 

rå collection

Kollektionens smykker fås både i 18 karat rød- eller hvidguld. Udover de grå diamanter har nogle af dem smukke og nøje udvalgte Top Wesselton VS diamanter, som skaber et flot og eksklusivt udtryk. Derudover har alle smykkerne også Ro’s signatur diamant. 

Smykkerne i kollektionen har en tydelig æstetisk sammenhæng, og komplimenterer hinanden i et legende og balanceret udtryk. Du kan derfor vælge at bære et enkelt smykke eller kombinere flere.

 

Inspireret af smykker fra renæssancen 

Smykkedesigneren Helle Leiberg Nissen har hentet inspiration til Rå Collection i de grå diamanters historie. Under en ærkeologisk udgravning i Danmark blev der fundet gamle smykker med grå diamanter slebet til en spids pyramide. De historiske smykker, som blev anslået til at stamme fra omkring 1500 tallet, har inspireret Rå Collection.

Slibningerne table cut og point cut er typiske diamant slibninger fra renæssancen. I den tid fokuserede man ofte på at fremhæve de naturlige facetter ved rå diamanter og derfor blev diamanterne slebet med færre facetter, end vi i dag typisk ser på for eksempel brilliant slibningen. I Rå Collection kommer de opakke grå diamanters udseende virkelig til deres ret i de enkle slibninger, hvor man kan tydeligt kan se den smukke farve.

Læs mere om slibning af sten her. 

 

Rå Collection - Mange skønne smykker med iøjnefaldende grå diamanter

Med smykker fra Rå Collection får du et eksklusivt look og en smuk balance mellem det rå og det feminine. Smykkerne er lavet med iøjnefaldende opakke grå diamanter, og kan bruges til både hverdag og festlige lejligheder.

Kollektionen indeholder:

- Fingerringe
- Armringe
- Vedhæng
- Øreringe

 

I Rå Collection kan du finde din nye favoritring 

I Rå Collection er der mange valgmuligheder for ringe. Her finder du både enkle designs, men også de mere iøjnefaldende. Find din nye Rå ring eller Rå diamantring her.

Ringene fås i flere varianter:

Rå Diamantring og Rå Diamantring turned (Table cut)
- Rå Pointy Diamantring og Rå Pointy diamantring turned (Point cut)
- Rå Classic Diamantring (Table cut m. 6 prinsesseslebne diamanter)
- Rå Pointy Classic Diamantring (Point cut m. 6 prinsesseslebne diamanter)

Uanset om du er mest til hvidguld eller rødguld, kan du finde din nye ring her, for hvert design fås i begge varianter.

 

Pynt ørerne med Rå ørestikker eller Rå øreringe 

I Rå Collection kan du finde smykker til ørerne i høj kvalitet uanset, om du leder efter et iøjnefaldende smykke eller noget mere nedtonet til hverdagen.

Ørestikkerne, som fås med kuletteslebne grå diamanter (point cut) eller med table cut, har et smukt og elegant look, der egner sig godt til både hverdag og fest.

Udover ørestikkere finder du også single hoop diamant øreringe med en kæde, der hænger ned. De lange hoop single øreringe sælges enkeltvis, og kan fungere som et flot enestående smykke til et asymmetrisk look. De kan også bæres i hvert øre, eller kombineres med ørestikkerne.

Rå Pointy diamant øreringe hoop single (point cut) 
Rå diamant ørering hoop single (table cut) 

Hvert enkelt design kan fås i både rødguld og hvidguld.

 

Fuldend stilen med en Rå armring 

I Rå kollektionen kan du også finde armringe, der kan bruges til for eksempel at fuldende stilen til en festlig lejlighed.

Armringene fås i fire forskellige varianter:

Rå Armring i 18kt rødguld 
- Rå Armring i 18kt hvidguld 
- Rå Classic diamant armring i 18kt rødguld m. grå diamant og 6 prinsesseslebne diamanter 
- Rå Classic diamant armring i 18kt hvidguld m. grå diamant og 6 prinsesseslebne diamanter 

Armringene fås som de eneste smykker i Rå Collection også uden den grå diamant, som ellers kendetegner kollektionen, så her kan du finde et helt enkelt smykke.

Alle armringene har naturligvis Ro Copenhagens signatur diamant.

 

Rå vedhæng med prinsesseslebne hvide diamanter 

Som prikken over i’et til at samle det æstetiske udtryk i Rå Collection, kan du her også finde højkvalitets vedhæng til halskæder.

Rå Classic Diamant vedhæng er sat med opakke grå diamanter i table cut og derudover 6 af de smukke prinsesseslebne hvide diamanter. Vedhænget (inklusiv øsken) måler 23mm, og fås i både 18kt rødguld og 18kt hvidguld.

Brug dem som et enkelt smykke eller i kombination med for eksempel ørestikkere eller ringe fra samme kollektion.

Se Rå Classic Diamant vedhænget her

 

Naturlige diamanter og smykker i høj kvalitet 

Hos Ro Copenhagen går vi op i at give dig smykker i høj kvalitet, så du kan beholde dem hele livet igennem. Vi benytter kvalitetsmaterialer i hver del af de enkelte smykker. Stenene i vores smykker er naturlige, og vi arbejder kun med diamanter fra forhandlere, der overholder FN’s resolutioner.

Når du køber et smykke hos Ro Copenhagen, får du altid et certifikat med. Det er din garanti for ægtheden på de anvendte diamanter og andre ædelstene, samt deres høje kvalitet.

Læs mere om vores brug af de fineste materialer her. 

Vil du vide mere om Rå Collection eller andre af vores kollektioner?

Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om Rå Collection eller andre af vores smykker.

Find vores kontaktoplysninger her.