Hos Ro Copenhagen finder du et stort udvalg af håndlavede smykker i høj kvalitet til kvinder

Vi opdaterer vores hjemmeside løbende for at vise og informere dig om vores nyeste kollektioner. Hvis du ikke vil gå glip af vores nyheder, så tilmed dig vores nyhedsbrev.

Hos Ro Copenhagen står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde dit eget personlige smykke eller den helt rette gave til enhver lejlighed.

Har du ikke fundet det, du søgte, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 30 13 13 eller på mail info@rocopenhagen.com. Vi glæder os til at høre fra dig.

Camilla-1
Camilla-2
mere_info4
mere_info3

Enkelt og elegant design

Ro Copenhagen blev grundlagt af Helle Leiberg Nissen. Allerede fra de første skitser blev tegnet, har Helle fundet en ro og fordybelse, der kommer til udtryk i smykkerne. Ved hjælp fra dygtige guldsmede blev skitserne til smykker. Hos Ro Copenhagen designer vi smykker  i et originalt design fyldt med detaljer, men som stadig fremstår enkle og elegante.

Har du lyst til at læse mere om vores personlige smykker og finde inspiration til at fuldende det perfekte look?

Med vores My Collection kan du vælge bogstavvedhæng fra A-Z. Du kan f.eks. vælge at have dit eget, din mands eller dit barns forbogstav omkring din hals, for altid at have dem tæt på dit hjerte. Vores bogstavvedhæng kan kombineres med andre vedhæng, så du har mulighed for at skabe din egen særlige halskæde, med et personligt præg i et smukt og eksklusivt design.

mere_info6
mere_info7

Godt håndværk i kvalitetsmaterialer

Hos Ro Copenhagen går vi op i vores håndværk og de materialer vi benytter os af. Alle vores vedhæng er fremstillet i en 18 karat rød- eller hvidguld. Vores 18 karat guldsmykker er alle fremstillet med 75% finguld og er derfor mærket 750. De sidste 25% er legering af andre materialer som f.eks. sølv, kobber og palladium. Hos Ro Copenhagen er vi vilde med den patina guldet får, når det bruges.

mere_info9
mere_info8