Køb et personligt og stilfuldt vedhæng, så du kan designe din egen bogstav halskæde

Hos Ro Copenhagen skaber vi smukke vedhæng, så du har mulighed for at designe din egen personlige halskæde. Vi har naturligvis alle bogstaver fra A-Z, så du har mulighed for at vælge det bogstav, som har en særlig betydning for dig. Det kan være dit eget forbogstav, dit barns eller måske din kærestes? Du har også mulighed for at kombinere flere bogstaver, ligesom du også kan få dit lykketal eller en yndefuld perle som vedhæng til din bogstav halskæde.

 

Ro Copenhagen præsenterer My Collection

Hos Ro Copenhagen mener vi, at smykker skal være elegante og personlige. Derfor har vi designet My Collection, så du har mulighed for at få et endnu mere personligt smykke, der repræsenterer dig og din historie. Kollektionen består af ørestikkere og vedhæng med både tal og bogstaver, så du kan sammensætte dit smykke præcist, som du selv ønsker. Måske vil du gerne bære dit lykketal eller forbogstavet på én, som står dig nær? Uanset hvad du vælger, føres hele kollektionen i både 18kt rødguld og hvidguld, ligesom alle smykkerne naturligvis også bærer vores signaturdiamant. Vi skaber også yndefulde perler som vedhæng, så du har mulighed for at designe en bogstavs halskæde, som afspejler, hvem du er.

Du kan se vores store udvalg af vedhæng her

 

Om Ro Copenhagen 

Ro Copenhagen er et dansk smykkebrand, som blev grundlagt af designer Helle Leiberg Nissen. Navnet ’Ro’ kom fra den særlige ro og fordybelse, som Helle oplevede, da hun designede sit første smykke, og som kommer tilbage til hende hver gang, hun designer et nyt smykke. Sammen med Ro Copenhagens dygtige guldsmede vækker hun smykkerne til live. Hos Ro Copenhagen er vi passionerede omkring:

- At skabe ærlige designs
- Udøve godt håndværk
- Producere ægte kvalitet

Alt dette kommer også til syne i vores elegante smykker. Vi tror på, at design skal være originalt og stilfuldt samtidig med, at det efterlader plads til det væsentlige. Vi mener også, at små detaljer godt kan være store – derfor har vi valgt at sætte vores Ro signaturdiamant på alle vores smykker.

 

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte vedhæng

Har du nogle spørgsmål om, hvordan du med vores vedhæng kan skabe en elegant bogstav vedhæng halskæde? Eller vil du gerne hjælpes med at finde de perfekte halskæde vedhæng bogstaver – enten til dig selv eller en kær? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70 30 13 13 (kl. 10.00-15.00) eller på mail info@rocopenhagen.com. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi én af vores forhandlere, hvis du vil se vores store udvalg af elegante smykker - inkl. vores vedhæng til en bogstav halskæde.

Du finder listen her.