Ro Copenhagen fremstiller håndlavede kvalitetssmykker til enhver smag og lejlighed

Ro Copenhagen er et dansk smykkebrand, der har fokus på ægte diamanter, flot design og godt håndværk. Alle vores smykker er enten i 18 karat rødguld eller hvidguld, og de har alle Ro signaturdiamanten. Vores signaturdiamant er enten det primære karaktertræk ved smykket eller blot en lille diskret detalje. Hos Ro Copenhagen fremstiller vi alt fra funklende diamantøreringe til elegante halskæder. Med andre ord - der er med garanti noget for enhver smag og til enhver lejlighed.  

 

Hos Ro Copenhagen har vi et stort udvalg af øreringe med diamant

Ro Copenhagen fremstiller diamant øreringe til enhver lejlighed, hvad end det er smukke brillant øreringe til hverdagen eller til festlige anledninger. Nedenfor kan du se, hvilke forskellige typer af øreringe vi fremstiller:

- Kreol øreringe

- Ørehænger

- Ørestikker

- Ear cuff

Uanset hvilken type øreringe du er til, fremstiller vi dem altid i 18 karat rød- eller hvidguld og med diamanter. Vi har forskellige kollektioner med et stort udvalg af øreringe, der alle har forskellige udtryk. Vi fremstiller alt fra rå og originale smykker til klassiske og elegante smykker. Desuden kan du få alt fra øreringe, der funkler med masser af brillanter til øreringe, der er mere diskrete med blot en lille diamant.

Du kan se vores store og funklende udvalg af diamantøreringe her.

 

Ro Copenhagen går op i godt håndværk og ægte kvalitet

Hos Ro Copenhagen fremstiller vi kun smykker af de bedste og fineste materialer – herunder guld, diamanter og ædelsten. Alle vores guldsmykker er stemplet med 750, hvilket betyder, at de er fremstillet af 75% rent guld. Derudover er alle vores diamanter altid indkøbt af officielle forhandlere, og de bliver værdisat på baggrund af de fire C’er – carat, color, clarity og cut. Når du køber et smykke af Ro Copenhagen, får du altid et certifikat som bevis på materialernes ægthed og gode kvalitet.

 

Diamantøreringe i dansk design, fine materialer og god kvalitet

Er du på udkig efter ægte øreringe diamant, så har vi med garanti noget for dig. Vi har et stort udvalg af smukke danske kvalitetssmykker i 18 karat rød- og hvidguld med diamanter til enhver smag og lejlighed. Her på siden kan du se alle vores funklende smykker, men du er også meget velkommen til at kigge forbi en af vores mange forhandlere:

www.rocopenhagen.dk/da/forhandlere

Hvis du har spørgsmål angående vores diamantøreringe eller vores andre smykker, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 30 13 13 eller på mail info@rocopenhagen.dk