Fuldend din stil med håndlavede guld øreringe i den fineste kvalitet

Hos Ro Copenhagen er et smykke mere et blot et smykke – smykket skal både passe til den pågældende person og begivenhed. Vi ser smykker som noget personligt og derfor går vi heller ikke på kompromis. Vores smykker er fremstillet med omtanke, hvor både materiale og design er i højeste kvalitet – kun det bedste håndværk er godt nok.

 

Øreringe i guld og hvidguld for enhver smag

Ro Copenhagens ørestikker er dansk design, hvor der er smykker til enhver smag. Alle vores øreringe er fremstillet i 18 karat rødguld -eller hvidguld. Alle vores smykker er sat med vores signatur-diamant, som er med til at give smykkerne en ekstra elegance og detalje.

Vores mange kollektioner byder på et stort udvalg af øreringe til enhver stil og anledning. Du kan finde alt lige fra diamantøreringe med 28 brillantslebne diamanter i 18 kt. hvidguld -eller rødguld til enkle øreringe med bogstaver eller tal tilført vores signatur-diamant som en enkel og fin detalje. Vi har øreringe til både hverdag og specielle begivenheder. Uanset, om du ønsker et råt eller sofistikeret udtryk med få eller mange funklende diamanter, har vi de rette ørestikker til dig.

Du kan se udvalget af vores øreringe i 18 kt. rødguld –eller hvidguld her. 

 

Et helt univers af smykker

Udover vores store udvalg af håndlavede ørestikker byder vores kollektioner også på et helt univers af fingerringe, armbånd, halskæder og vedhæng i dansk design, som er fremstillet med de fineste detaljer og bedste materialer. På vores hjemmeside og hos vores forhandlere kan du finde både ringe, halskæder, armbånd og vedhæng til enhver smag og begivenhed, som kan skabe lige det udtryk, du søger.

Du kan se vores mange stilfulde smykker og kollektioner på vores hjemmeside, hvor du samtidig også har mulighed for at købe Ro Copenhagens smykker i vores webshop. Se hele vores udvalg her.

 

Besøg en af vores forhandlere og se vores udvalg af øreringe guld og andre kvalitetssmykker

Hos vores forhandlere i hele landet kan du se et stort udvalg af Ro Copenhagens kollektioner. Besøg en af vores forhandlere og få hjælp til at vælge det helt rigtige smykke.

Du kan se listen over vores forhandlere her. 

 

Kontakt Ro Copenhagen

Har du spørgsmål til vores guld øreringe eller vores mange andre smykker, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@rocopenhagen.dk eller på telefon 70 30 13.

Læs meget mere om Ro Copenhagen og vores kontaktinformationer her.