Håndlavede kvalitets guld vedhæng i 18 kt. rød- og hvidguld

Hos Ro Copenhagen praktiserer vi ro og fordybelse når vi udvikler vores smykker. Et smykke kan have en hel særlig betydning for den som bærer den, og kan være forbundet med en særlig følelse eller et minde. Derfor er det vigtigt for os kun at bruge de bedste materialer, for at sikre godt håndværk og høj kvalitet, der kan forlænge glæden og smykkes historie.

 

Skab et personligt udtryk med et vedhæng i guld

Med vores guld vedhæng til halskæde, kan du gå efter det mere enkle udtryk, ved at bære et vedhæng alene eller mikse flere vedhæng for et mere personligt og casual look. Vælg den størrelse og den sten som passer netop til dig og din stil. Er du til den gyldne farve eller mere til de funklende hvide diamanter? Vi har vedhæng guld for enhver smag. Fælles for alle vores smykker er, at de er sat med en lille brillantsleben signaturdiamant – nogle gange er den synlig, andre gange svær at finde, men den er der altid.

Tag et nærmere kig på vores smukke guld vedhæng her.

 

Personlige halskæder med bogstavvedhæng i guld

Vores My Collection består af bogstavsvedhæng i guld fra A-Z. Vælg f.eks. dit barns ellers mands forbogstav som vedhæng omkring din hals – tæt på dit hjerte. Bogstavsvedhængene er personlige og er en perfekt gaveide til en du elsker. Vores bogstaver kan kombineres med vores andre vedhæng, så du har mulighed for at skabe en særlig halskæde i et smukt og eksklusivt design. 

 

Håndlavet kvalitet og godt håndværk

Vi har en stor passion for godt håndværk og kvalitetsmaterialer. Vi har dygtige guldsmede og vores design er stilfuldt med øje for de små detaljer. Alle vores vedhæng er fremstillet i enten 18 karat rød- eller hvidguld. Vores 18 karat guldsmykker er stemplet 750, hvilket betyder at 75 % af smykket er fremstillet i finguld, de sidste 25 % er legering af andre metaller som f.eks. Sølv, kobber og palladium. 18 karat guld er et blødere materiale end f.eks. 14 karat guld.  18 karat har ca. 28% mere finguld end 14 karat. Men hos Ro Copenhagen elsker vi det finere guld og den patina guldet får, når det bruges.

 

Find det guld vedhæng der passer til dig 

Kvalitetssmykker er for livet og er du i tvivl om, hvilket vedhæng til halskæde guld du skal vælge eller hvordan de kan kombineres, er du meget velkommen til at kontakte os på info@rocopenhagen.dk eller på telefon 70 30 13 13 (kl. 10.00–15.00).  Læs meget mere om Ro Copenhagen her.