Sæt fokus på din personlighed med håndlavede smykker i elegant dansk design

Hos Ro Copenhagen er vi passionerede omkring smykker, og vi sætter en stor ære i at levere et stilfuldt håndværk i bedste kvalitet. Smykkerne er skabt i rolige og fordybende omgivelser for at sikre, at selv den mindste detalje fremstår til perfektion.

Alle vores smykker er af originalt håndlavet design med smukke og stilfulde detaljer. Smykkerne er fremstillet i enten 18 karat rød- eller hvidguld, og fremstår med en eksklusiv finhed, der passer til enhver lejlighed. Hos Ro Copenhagen er vi særligt glade for den patina vores smykker får, når vi anvender det finere guld af en højere karat.

 

Æstetisk smukke halskæder af kvalitetsmaterialer

Lad din personlige stil og smag komme til udtryk med vores håndlavede halskæder i eksklusivt og enkelt design. Vores halskæder er lavet i 18 kt. rød- eller hvidguld og kommer i 3 størrelser kædelængde:

45 cm lang kæde
55 cm lang kæde
60 cm lang kæde

Dog findes vores flotte og specielle Beads Me halskæde kun i kædelængden 45 cm.

Er du i tvivl om, hvilken længde halskæde du skal vælge? Vi har lavet en udvidet størrelsesguide til at hjælpe dig med din beslutning.

Du finder guiden her. 

 

Lad dig inspirere af Ro Copenhagens halskæde med bogstaver og fortæl din historie

Er der et bogstav, som har en særlig betydning for dig, og som du gerne vil have på dig altid? Eller mangler du den helt rette gave til én du har kær? I Ro Copenhagens My Collection finder du de enkle og elegante halskæde bogstav vedhæng, der passer til alle vores halskæder. Vores halskæde bogstaver fås fra A-Z og er ca. 13 mm lange inkl. øsken. I hvert bogstav sidder vores smukke og diskrete signaturdiamant, som stilrent fuldender ethvert look. Du kan også her vælge dine vedhæng i enten 18 kt. rød- eller hvidguld.

Ved at bære ét af vores bogstavvedhæng får du et enkelt og rent, men samtidigt udtryksfuldt look. Du kan også vælge at skabe din egen unikke halskæde ved at tilføje flere bogstavvedhæng eller kombinere bogstavet med et af vores andre vedhæng. Måske et af vores flotte talvedhæng fra 0-9?


Du finder både vores bogstavs- og talvedhæng her. 

 

Find den rette håndlavede halskæde med bogstav, der passer til din smag

Hos Ro Copenhagen mener vi, at smykker er for livet. Vi hjælper dig derfor gerne med at finde den halskæde med bogstav, der passer til din personlighed, eller som er den helt perfekte gave til den, du holder af. Kig derfor gerne forbi én af de mange forhandlere, som fører vores elegante og stilrene smykker.


Du finder en liste over vores forhandlere her.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 30 13 13 (kl. 10.00-15.00) eller på mail info@rocopenhagen.com.