Elegante smykker i stilrent dansk design

Hos Ro Copenhagen er vi dybt passionerede omkring ærligt design, et godt håndværk og høj kvalitet. Navnet, Ro, er inspireret af den ro og fordybelse grundlægger Helle Leiberg Nissen oplevede, da hun designede sit første smykke. Èt smykke er siden blevet til mange, og i dag kan vi tilbyde 10 unikke kollektioner i originalt design med hver deres udtryk.

Alle kollektioner fås i enten 18 karat rød- eller hvidguld og alle vores smykker er sat med en brillantslebet diamant. På nogle af vores smykker er den en fremtrædende del af designet, mens den er mere diskret på andre. Det er Ro Copenhagens signatur, så en ting er helt sikkert; den er der altid.

 

Eksklusive halskæder

Æstetisk design og rene linjer – det er, hvad vi forbinder med ro. Ro Copenhagens håndlavede halskæder har et elegant udtryk, og kommer med to forskellige låsetyper, så du også kan sætte dit helt personlige præg her. Vores halskæder kommer, ligesom alle vores andre smykker, i både 18 karat rød- eller hvidguld og er derfor et oplagt valg, hvis du leder efter en guld halskæde med bogstav. Ro Copenhagens halskæder produceres i 3 størrelser, så du kan finde den længde ankerkæde, der passer til netop dig:

- 45 centimeter
- 55 centimeter
- 60 centimeter

Her finder du et overblik over alle vores halskæder.

 

Lad dit smykke fortælle, hvem du er med en halskæde med bogstav guld

Bag ethvert smykke er der en historie eller en fortælling. Hos Ro Copenhagen kan du lade dit smykke fortælle din historie eller udtrykke din personlighed med vores smukke og elegante bogstavvedhæng. Ro Copenhagens My Collection lader dig bære dine lykketal, forbogstavet på én af dine nære, med et guldbogstav, eller noget helt andet. Du kan vælge at sammensætte flere bogstaver i samme kæde, eller du kan komplimentere My Collection med for eksempel Rock My Heart eller Rock Square vedhæng. Kun fantasien sætter grænser med vedhæng fra My Collection.

Vil du udtrykke din personlighed, for eksempel med en bogstav halskæde i guld, finder du My Collection her.

 

Ro Copenhagens smykker forhandles både online og i butikker over hele landet

Er du blevet inspireret til din egen personlige halskæde med bogstav guld? Vil du vide mere eller har du lyst til at opleve vores smykker i virkeligheden? Hos Ro Copenhagen ved vi, at et smykke er meget personligt og noget, som kan gå i arv i mange generationer. Derfor er vi interesserede i at hjælpe dig bedst muligt på vej til at vælge det perfekte smykke for dig.

Ro Copenhagen forhandles i smykkebutikker landet over. Du kan finde en komplet liste over forhandlere her.

Vi kan også kontaktes online, både via mail og telefon. Du finder vores kontaktinformation her.