Skab din egen personlige halskæde med bogstav vedhæng

Smykker er ikke bare smykker. Der er altid en grund til, at du vælger det smykke, som du gør. Det vækker en følelse i dig. Nogle gange er den følelse forbundet til enten et minde, en historie eller en anden særlig betydning, andre gange er det designet, der vækker en speciel glæde. Det ved vi hos Ro Copenhagen og derfor har vi skabt My Collection til dig, der ønsker et smykke, som afspejler en del af dig. Måske er det dit eget forbogstav eller tallet på en helt speciel dag for dig?

 

Vi tror på, at din personlighed skal afspejles i din kæde med bogstav vedhæng

Vi ved, at ikke to personer er ens – så hvorfor skal to halskæder være det? Når du vælger at skabe et personligt smykke hos Ro Copenhagen, kan du bl.a. vælge mellem følgende former for vedhæng:

- Alle tal fra 0-9
- Alle bogstaver fra A-Z
- Flere forskellige vedhæng såsom dråber og kors

Dette giver dig uendelig mange muligheder for at sammensætte den perfekte halskæde til dig eller en du har kær. Alle vores vedhæng fås i 18 karat rød- eller hvidguld og er desuden sat med vores signaturdiamant.

 

Vi anvender kun de fineste materialer til din kæde med bogstav

Hos Ro Copenhagen har vi en dyb passion for godt håndværk og ægte kvalitet, og vi mener at kvalitetssmykker forlænger både glæden og følelsen. Derfor har vi valgt kun at bruge 18 karat rød- eller hvidguld, når vi skaber smykker. Det giver den rette patina, når smykkerne gives videre i generationer. Vi bruger kun de fineste diamanter, som alle er Top Wesselton-VS. Det er en prioritet for Ro Copenhagen, at vores diamanter kun indkøbes gennem officielle forhandlere i overensstemmelse med FN’s resolutioner. Dine smykker skal både være konfliktfri og handlet etisk, når de skal repræsentere dig.

 

Lad os hjælpe med at skabe en personlig halskæde bogstav vedhæng til dig selv eller en kær

Hos Ro Copenhagen står både vi og vores dygtige forhandlere altid klar til at vejlede og hjælpe dig, når du gerne vil skabe et personligt og elegant smykke. Uanset om halskæden er til dig selv eller en kær, hjælper vi dig med at udvælge de helt rigtige vedhæng, så dine minder, historier eller særlige betydninger kommer til udtryk i dit smykke.

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til, hvordan du designer dit personlige smykke

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du sammensætter en personlig halskæde med bogstav vedhæng, er du altid velkommen til at kontakte os på enten tlf. 70 30 13 13 eller sende en mail til info@rocopenhagen.dk.

Hvis du ønsker at se vores vedhæng i virkeligheden, kan du se alle vores forhandlere her.

Lad Ro blive en smuk del af din historie.