Hos Ro Copenhagen fokuserer vi på godt håndværk og ægte kvalitet

Ro Copenhagen er et dansk smykkebrand, der fokuserer på godt håndværk af højeste kvalitet. Vi har et stort udvalg af smukke elegante smykker i 18 karat rødguld og hvidguld. Alle vores smykker er fremstillet med vores Ro signaturdiamant, som enten er det bærende element eller en diskret detalje på smykket. Herunder kan du se et lille udpluk af nogle af de typer hvidguld øreringe, vi fremstiller:

- Hvidguld kreol øreringe

- Hvidguld ørehænger

- Hvidguld ørestikker

- Hvidguld ear cuff

Alle vores smykker fås også i 18 karat rødguld.
Du kan se alle vores øreringe på webshoppen her.

 

Forskellige kollektioner af elegante diamant øreringe hvidguld

Ro Copenhagen er dansk design, der både er originalt og stilfuldt. Vi har mange smagfulde kollektioner af øreringe hvidguld med diamant, som alle har forskellige udtryk, så der er noget for enhver smag. Fælles for alle vores kollektioner er, at smykkerne er fremstillet af 18 kt. rødguld eller 18 kt. hvidguld af højeste kvalitet og med ægte diamanter. Du kan se en oversigt over nogle af vores kollektioner her:  

- Nord Collection – Smykkekollektion med ædelsten inspireret af nordlysets legende farvespil

- Fryd Collection – Elegant smykkekollektion med ædelsten i forskellige farver

- Rock Classic Collection – Klassisk smykkekollektion med smukke brillanter

- Rock Collection – Frisk smykkekollektion prydet med funklende brillanter

- My Collection - Minimalistisk smykkekollektion i tal og bogstaver

- Orbit Collection - Legende smykkekollektion med runde former

Læs nærmere om vores kollektioner her.

 

Ro Copenhagen signaturdiamanten

Alle vores smykker er fremstillet med Ro Copenhagens signaturdiamant. Nogle gange er diamanten diskret og blot en lille ekstra detalje på smykket. Andre gange er diamanten mere fremtræden og dermed smykkets primære karaktertræk. Vores smukke diamanter bliver alle værdisat på baggrund af vægt, farve, klarhed og slibning – også kaldet ”de fire c’er”:

- Carat

- Color

- Clarity

- Cut

Når du køber et smykke hos Ro Copenhagen, så får du altid et certifikat med. Dette er din garanti for ægte diamanter og ædelsten i bedste kvalitet.

 

Vi fremstiller kvalitetssmykker med god samvittighed

Hos Ro Copenhagen går vi op i, at vores diamanter altid er af naturlig oprindelse, ligesom de altid indkøbes hos officielle forhandlere i overensstemmelse med FN's resolutioner. Hvis du skal have et smykke i godt håndværk, smukt dansk design og ægte kvalitet, så skal du vælge smykker fra Ro Copenhagen.

 

Køb hvidguld øreringe hos en af Ro Copenhagens mange forhandlere eller på vores webshop

Hos Ro Copenhagen fremstiller vi smukke og elegante kvalitetssmykker i guld til enhver smag og lejlighed. Alle vores smykker, herunder vores smukke øreringe hvidguld, kan købes på vores webshop her på siden eller hos en af vores mange forhandlere.

Du finder en liste over vores forhandlere her.