Dansk smykkebrand med fokus på godt håndværk og ægte kvalitet

Hos Ro Copenhagen har vi en passion for godt design, håndværk og kvalitet. Vores håndlavede smykker er fremstillet i 18 karat rød- og hvidguld og sat med vores Ro signatur-diamant, der altid er at finde på vores smykker. Nogle gange er diamanten større og mere fremtræden på smykket, andre gange mere diskret.

 

Guldsmed Ro Copenhagens ørestikker guld

Vi mener, at design skal være både originalt og stilfuldt, hvilket afspejler sig i vores kollektioner. Vi fremstiller smykker til enhver smag. Vi tilbyder bl.a. følgende kollektioner:

- My Collection

- Orbit Collection

- Rock Collection

- Nord Collection

Fælles for alle vores kollektioner er, at de bl.a. består af stilfulde guld ørestikker i enten 18 kt. rødguld eller 18 kt. hvidguld. Ro Copenhagens ørestikkere har alle vores smukke signatur–diamant, enten som en diskret detalje eller som det primære karaktertræk.

Tag et nærmere kig på vores forskellige kollektioner her.

Lidt om vores forskellige diamant ørestikker guld kollektioner

Vores My Collection er en minimalistisk smykkekollektion med tal og bogstav ørestikker. De små ørestikkere kan symbolisere dit barns navn eller måske et lykketal. Personlige smykker betyder noget, og derfor egner de sig perfekt til fx konfirmations- eller fødselsdagsgaven.  

Orbit Collection er en mere legende kollektion. Ørestikkerne i kollektionen er forskellige med hver deres karaktertræk, hvor nogle af smykkerne har mange brillanter, mens andre har et mere enkelt udtryk.

Ro Copenhagens Rock Collection er ligesom alle vores andre smykker også lavet af 18 kt. rød- og hvidguld og sat med Ros signatur-diamant. De fleste ørestikkere i denne kollektion er drysset med funklende brillanter. Diamanter går aldrig af mode.

Hos Ro Copenhagen er vi fascinerede af nordlyset og dets legende farvespil, og i den forbindelse har vi ladet os inspirere af naturfænomenet og fremstillet Nord Collection. Ørestikkerne har et enkelt og sofistikeret udtryk med enten baguette- slebne topas, akvamarin, grøn beryl eller en turmalin som smukt blikfang.

 

Køb smykker i god kvalitet og med god samvittighed

Hvis du går op i godt håndværk, smukt design og ægte kvalitet, så skal du vælge smykker fra Ro Copenhagen. Vores smukke diamanter er værdisat på baggrund af ”de fire c’er”, som er:

- Cut – slibning

- Carat – vægt

- Color – farve

- Clarity – klarhed

Derudover går vi op i, at vores diamanter indkøbes konfliktfrit hos officielle forhandlere, ligesom vores diamanter altid er af naturlig oprindelse.

 

Find en af vores mange forhandlere eller køb ørestikker med diamant på vores webshop

Kom forbi en af vores mange forhandlere og tag et nærmere kig på vores ørestikker guld.

Du kan finde vores forhandlere her.

Du kan også bestille vores smukke guld ørestikker på vores webshop her på vores hjemmeside.