Lad dig inspirere af Ro Copenhagens håndlavede kvalitetssmykker

Hos Ro Copenhagen er vi stolte og passionerede omkring vores smykker. Vi er af den holdning, at smykker er for livet, og at et smykke derfor bør fortælle en unik og betydningsfuld historie om den, som bærer det.

Alle vores smykker er lavet i 18 karat rød- eller hvidguld og fremstår med deres glansfulde ynde til perfektion. Vores dygtige guldsmede forstår at bringe et originalt og smukt detaljeret smykke til live, og du finder med garanti ét der passer til din personlighed.

 

Skab et personlig udtryk med Ro Copenhagens elegante vedhæng med bogstav

I Ro Copenhagens My Collection finder du vores fine og elegante vedhæng med bogstav fra A-Z. Her kan du vælge det bogstav, der har en ganske særlig betydning for netop dig. Måske du f.eks. ønsker at bære dit barns forbogstav eller et andet betydningsfuldt bogstav nær dit hjerte?

Vedhæng med bogstaver fra Ro Copenhagen giver dig en perfekt mulighed for at skabe et rent og personligt udtryk, som passer til enhver lejlighed.

Du finder vores bogstavsvedhæng her. 

 

Uendelige kombinationsmuligheder

Med smykker fra Ro Copenhagen får du rig mulighed for at kombinere vores smykker og skabe et udtryksfuldt look lige efter netop din smag og stil. Ønsker du eksempelvis at kombinere din halskæde med bogstavsvedhæng med endnu et vedhæng? Måske med dit lykketal eller én af vores yndefulde perler? Så har vi helt sikkert det rette vedhæng til dig.

Du finder her alle vores elegante vedhæng.

 

Vi anvender kun de fineste materialer til vores smykker

Hos Ro Copenhagen sætter vi en stor ære i at lave elegante og stilrene smykker af bedste håndlavede kvalitet. Vi engagerer os derfor for de materialer, som vi anvender, og vi bruger kun de fineste materialer såsom:

- Hvidguld af 18 karat
- Rødguld af 18 karat
- Perler
- Ædelsten
-Diamanter

Fælles for alle vores smykker er, at der sidder én af vores stilfulde og diskrete signaturdiamanter, som kendetegner Ro Copenhagens yndefulde og originale filosofi. På nogle af smykkerne er den meget diskret, mens den på andre er mere synlig – men den er der altid.

Du kan læse mere om vores valg af materialer og vores filosofi her.

 

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde et vedhæng bogstav

Ønsker du at høre mere om vores vedhæng med bogstav eller vores andre håndlavede kvalitetssmykker? Eller mangler du hjælp til at finde den rette gave? Så kontakt os endelig på tlf. 70 30 13 13 (kl. 10.00-15.00) eller på mail info@rocopenhagen.com.

Du er også velkommen til at kigge forbi én af vores forhandlere – du finder listen her