My Z ørestik

18kt Rødguld

DKK 1.100,00

Varenummer: 90594

18kt rødguld.
Sat med den fineste lille Ro signatur-diamant. Brill.0.003 ct TW.VS.
Initialet måler 6 mm.
Vægt 0,38g

Øreringe i guld med diamanter fra Ro Copenhagen

Ro Copenhagens ørestikker er dansk design i guld og fås i mange smagfulde kollektioner – til enhver smag. Øreringene er alle fremstillet i 18 kt. rødguld eller 18 kt. hvidguld og er sat med vores signatur-diamant. Ro Copenhagens kollektioner klæder både kvinder, der ønsker sig smykker og øreringe med en diskret diamant, og kvinder, der ønsker sig øreringe med flere fremhævede diamanter.

Øreringe med bogstaver

Bogstavøreringe er ørestikker med bogstaver i 18 kt. rødguld eller 18 kt. hvidguld med et personligt bogstav. Bogstav-ørestikker fra My Collection fås i bogstaverne fra A-Z. Guldøreringene er personlige og sjove øreringe, der pynter på enhver og giver et personligt præg med f.eks. ens forbogstav. Bogstavøreringen er sat med en Ro signatur-diamant.

Øreringe med tal

Ørestikker med tal er guldøreringe med tallet 0-9. De fås i 18 kt. rødguld eller 18 kt. hvidguld og er selvfølgelig sat med den fineste lille Ro signatur-diamant. Ro Copenhagens ørestikker med tal er fra Ros My Collection.

Øreringene fra Orbit Collection

Orbit ørestikkerne er smukke øreringe med fine detaljer, der giver dem et blødt og harmonisk udtryk. Disse guldørestikker fås i både 18 kt. rødguld og 18 kt. hvidguld.

Rock Heart øreringe

Rock Heart-kollektionen er delikate ørestikker, med et råt og sofistikeret udtryk. Denne ørestik fås i 18 kt. rødguld og 18 kt. hvidguld og bærer naturligvis den fineste Ro signatur-diamant.

Øreringe i guld med diamanter

Rock Heart ørestikker med diamanter

Denne kollektion byder på smukke ørestikker i 18 kt. rødguld eller 18 kt. hvidguld med funklende og klare diamanter. Øreringen er sat med 34 brillantslebne diamanter.

Rock Side diamantøreringe

Guldøreringen fra Rock Side er en elegant ørestikker pyntet med 28 brillantslebne diamanter og fremstillet i 18 kt. rødguld og 18 kt. hvidguld.