Prinsessedrømmen er for små piger. Voksne kvinder lever den ud. Med kroner på værket. Finformede og detaljerige. Fyldt med brillantslebne diamanter. Royal ring med dots - 18 karat rødguld - Ro Copenhagen

Royal Ring med diamant dots

18kt Rødguld

DKK 9.000,00

Varenummer: 96907

18kt satineret rødguld.
Sat med 10 diamantslebne brillanter. I alt 0,03ct TW.VS
Højde 5 mm
Ring profil Ø 2 mm

Guldringe med diamanter

Smykkedesigner Helle Nissen er med sine fem kollektioner af guldringe 100 % tro mod Ro Copenhagens manifest: Dansk design – originalt, stilfuldt og med plads til det væsentlige. 

Guldringe 

Alle fortjener en guldring med en diamant, og hvilken guldring der passer til dig eller din udkårne, er meget personligt. Alle vores ringe er fremstillet i 18 kt. hvidguld eller 18 kt. rødguld med de fineste brillantslebne diamanter, klare og funklende. 

Orbit-kollektionens ringe 

Orbit-kollektionen er guldringe designet i en rund udformning, der går igen og nærmest ligner små planeter i kredsløb om Solen. Ringene i Orbit-kollektionen er sat med vores signatur-diamant og nogle også med den fineste 0.5 karat brillantslebne diamant og brillanter. 

Rock-kollektionens ringe

Rock-kollektionen er guldringe, der er designet med vores signatur-diamant og er besat med fine, klare brillanter. I nogle af ringene udgør brillanterne en diskret detalje, mens de på andre er mere fremtrædende. 

Fine Oak-kollektionens ringe 

Guldringene i Fine Oak-kollektionen er sat med en ”sten” af moseeg, der kombineret med hvidguld eller rødguld skaber en spændende kontrast. Ringene er naturligvis også sat med vores Ro signatur-diamant. 

Royal-kollektionens ringe 

Guldringene fra Royal-kollektionen er udformet som kroner og har et eventyrlig og aristokratisk udtryk. Ringene er populære hver for sig, men kan også indgå i en smuk kombination af to eller flere. 

One Piece-kollektionens ringe 

One Piece-kollektionens star ringe er stjerneringe fremstillet i 18 kt. rød- eller hvidguld og sat med 18 brillantslebne diamanter. 

Diamanter 

Alle ringe bærer vores Ro signatur-diamant – en nøje udvalgt brillantsleben diamant (Brill.0.003 ct TW.VS) af naturlig oprindelse. 

Har du spørgsmål til vores guldringe med diamanter?

Lær meget mere om Ro Copenhagen her. Er du i tvivl om, hvilken ring du skal vælge, eller hvilken størrelse der passer, er du altid velkommen til at kontakte os på info@rocopenhagen.dk eller på telefon 70 30 13 13 ( 10.00 - 15.00 )