Guld vedhæng til halskæde og armbånd

Smukke vedhæng til halskæder og armbånd pryder enhver hals eller arm og er en smuk og personlig detalje, der kan kombineres med andre halskædevedhæng eller bæres enkeltvis.

Bogstav vedhæng i guld 

Bogstaver som vedhæng er personligt, friskt og stilfuldt. My Collection er bogstavvedhæng i guld fra A-Z. Vedhæng med bogstaver er fremstillet i 18kt rødguld eller 18kt hvidguld. Bogstaverne passer perfekt som vedhæng i halskæder eller armbånd og kan bruges enkeltvis eller kombineres. Alle bogstavvedhæng er sat med Ros signatur-diamant.

Bogstav vedhæng i guld er en smuk kærlighedsgave

Du ønsker måske at bære dit barns forbogstav, din mands eller venindens bogstav som vedhæng omkring din hals – tæt på dit hjerte. De smukke vedhæng med bogstaver fra Ro Copenhagen gør dette muligt og kombinerer det med en god stil og et smukt og eksklusivt design.

Tal vedhæng i guld

Få dit yndlingstal som vedhæng i halskæde eller armbånd. Vedhænget med tal fra 0-9 er fremstillet i 18kt hvid- eller rødguld og sat med Ros signatur-diamant.

Vedhæng i guld fra Rock Collection

Vedhæng fra Rock Collection er prydet med de fineste brillantslebne diamanter, 37 brillanter på Rock-vedhænget og 19 brillanter på Mini Rock-vedhænget. Begge vedhæng fås i både 18kt hvid- eller rødguld.

Hvilket guld vedhæng passer bedst til dig?

Er du i tvivl om, hvilket guldvedhæng du skal vælge, eller hvordan du skal kombinere dem, er du altid velkommen til at kontakte os på info@rocopenhagen.dk eller på telefon 70 30 13 13 ( 10.00- 15.00)  Læs meget mere om Ro Copenhagen her.