Fryd Collection

Fryd er ikke alene for øjet – det er en ægte oplevelse, en virkelig følelse. Det er den simple glæde at betragte lyset spille i brillantslebne diamanter, smukt sat i et trekløver. Det er den stille nydelse at bære topas, turmalin, barokperle eller månesten i de fineste naturlige nuancer tæt på kroppen. Det er den inderlige tilfredsstillelse selv at eje noget, der er så underspillet og samtidig strålende. Det er ganske enkelt fryd.

Smykkerne i FRYD Collection er fremstillet i 18 kt. rødguld eller hvidguld og er med enten topas, turmalin, barokperle eller månesten samt eventuelt brillantslebne diamanter. Er desuden sat med en lille Ro signatur-diamant.

Følelsen af FRYD

Fryd er ikke alene for øjet. Det er en oplevelse, en ægte følelse. Engang talte man om, at ædelstene også havde en funktion. En slags helbredende kraft. I dag taler man om, at ædelstene kan skabe indre ro og balance. Topas, månesten, turmalin... Så underspillede og strålende. Nærmest magisk smukke. Jeg kender den stille nydelse af at arbejde med disse sten. Klarheden i tankerne. Sindsroen. Og senere den inderlige tilfredsstillelse selv at bære en ædelsten tæt mod kroppen. Det er ganske enkelt fryd. Det er den følelse, jeg drømmer om at give videre med hvert enkelt smykke i FRYD Collection.

Helle Leiberg Nissen
Smykkedesigner og grundlægger af RO Copenhagen