Rock Collection

Urokkelig kærlighed til ROCK

De har været undervejs i en evighed. Dybt under jorden, hvor de blev skabt i mørket. Nu skal de frem i lyset. De skal have plads til at glimte, stråle og funkle. I enkle, tidløs design. Nogle gange stråler en enkelt diamant alene og eksklusivt. Andre gange er pladsen fuldt besat. Diamanter side ved side. Som et vidnesbyrd om en urokkelig kærlighed til de sjældne sten. Alle brillantslebet, så lyset kan spille i alle facetterne. Som magiske refleksioner af evigheden.

Smykkerne i ROCK Collection er fremstillet i 18 kt. rødguld eller hvidguld og sat med brillantslebne diamanter samt en lille Ro signatur-diamant.

Rock-solid love for ROCK

Det var kærlighed ved første blik. Diamanter. Disse fantastiske sten. Skabt dybt nede i jorden. Under stort pres. Ved høj varme. Over en evighed. Det er en nærmest magisk oplevelse at se lyset reflekteres i diamanternes mange facetter. De stråler, glimter og funkler som intet andet jordisk. Jeg drømmer om, at alle får mulighed for at opleve de dyrebare sten selv. Derfor designede jeg ROCK Collection. Smykker med mange små diamanter i stedet for enkelte store og dyre. For at gøre diamantsmykkerne eksklusivt for alle. 

Helle Leiberg Nissen
Smykkedesigner og grundlægger af RO Copenhagen