Ringe i guld i fineste design

Enkelt design og rene linjer definerer Ro Copenhagens ringe i guld. Her finder du elegante, originale og underspillede hvidguldringe, rødguldringe, diamantringe, allianceringe, forlovelsesringe i guld, vielsesringe i guld, baguetteringe og signetringe. Designet med finesser, flotte detaljer i nøje afmålte doser og sat med enestående sten, der fremhæver udvalgte slibninger. Alle vores fingerringe er fremstillet med omtanke i 18 karat guld, fordi det forlænger ringens levetid og dermed din glæde.

Fingerringe i dansk design og kvalitet

Hos Ro Copenhagen er vi meget passionerede omkring æstetik og kvalitet, der altid går op i en højere enhed i vores guldringe. Alle vores fingerringe er nemlig designet og fremstillet med fokus på fine detaljer og de bedste materialer. Vores ringe er enten lavet af 18 karat rødguld eller 18 karat hvidguld og er altid som minimum besat med en lille diskret Ro signatur diamant.  

Stort udvalg af smukke ringe

Se vores fulde udvalg af smukke ringe her på siden. Vi fremstiller smukke guld ringe i et væld af forskellige designs, så der altid er noget til enhver smag og enhver lejlighed. Herunder kan du se et udvalg af de typer af ringe, du kan købe her hos Ro Copenhagen:

- Signetring
- Alliancering
- Baguettering
- Forlovelsesring
- Vielsesring

Uanset hvilken ring du køber fra Ro Copenhagen, er der altid en lille diskret diamant et sted på ringen. Derudover kan du købe fingerringe med mange små diamanter, enkelte og store diamanter eller med forskellige typer af ædelsten såsom akvamarin, topas og turmelin. Udover smukke fingerringe i guld kan du også købe andre slags smykker i samme design som vores ringe. På den måde kan du fuldende looket med fx matchende øreringe eller vedhæng. 

Har du spørgsmål vedrørende vores ringe?

Har du nogen spørgsmål omkring vores guldringe eller nogle af vores andre smykker, er du mere end velkommen til at tage fat i os. Du kan kontakte os på telefon 7030 1313 i alle hverdage fra 10-15 eller du kan skrive en mail til info@rocopenhagen.dk.