Ro handler om at tage sig tid til at mærke efter. Overveje, hvordan man vil leve sit liv. Turde gøre det. Tænke positivt. Være i nuet. Mærke glæden ved oplevelserne og holde fast i den følelse gennem et smykke, der vækker følelsen til live igen og igen.

Da vi grundlagde Ro Copenhagen i 2015, valgte vi et navn, der forpligter. Der er ro i alt, hvad vi laver. Ro til at skabe kvalitet. Ro til at tænke vores handlinger igennem. Resultatet er smykker, som er defineret af rene linjer og enkelt design. Her finder du elegante, originale og tidløse smykker. Udelukkende håndlavet i rødguld eller hvidguld i 18 karat. Vi vælger altid materialer af højeste kvalitet, fordi det forlænger smykkets levetid og dermed din glæde.

Det er smykkedesigner Helle Leiberg Nissen, der står bag Ro Copenhagens kollektioner. Passionen præger skabelsesprocessen hele vejen igennem. Fra de første skitser tegnes til en intens søgning efter de helt rigtige sten. Til slut fører hun ideen ud i livet sammen med Ros dygtige guldsmede.

Ro signaturdiamant - en diskret hilsen

Alle Ro Copenhagen smykker er sat med en lille diskret brillantslebet diamant. Det er en diskret påmindelse om styrke og skønhed. Om det smukke i at være sig selv. At have fundet balancen. Og den indre ro, som er så magisk. Nærmest mystisk. Skabt af alt det, du ved og forstår. Det er Helle Leiberg Nissen særlige hilsen til dig, der bærer et smykke fra Ro Copenhagen.

Du kan læse mere om vores materialer og vision for en bæredygtig fremtid her.