A PIECE OF YOUR STORY

Ro Copenhagen

Vedhæng

Vedhæng til ørering, halskæder og armbånd

Elegante, originale og tidløse vedhæng i guld, der er som skabt til at mixe og matche med andre smykker fra Ro Copenhagen. Alle vedhæng er fremstillet af 18 karat guld certificeret af Responsible Jewellery Council.

Se alle vedhæng

Udforsk vedhæng

Øreringe

Håndlavede øreringe med fine detaljer

Alle øreringe fra Ro Copenhagen er designet med små finesser og fine detaljer i nøje afmålte doser - og fremstillet i 18 karat guld, fordi det forlænger øreringenes levetid og dermed din glæde.

Se alle øreringe

Udforsk øreringe

Ringe

Fingerringe i dansk design og kvalitet

Æstetik og kvalitet går op i en højere enhed i vores guldringe. Alle vores fingerringe er nemlig designet og fremstillet med fokus på fine detaljer og de bedste materialer. Vores ringe er enten lavet af 18 karat rødguld eller 18 karat hvidguld og er altid som minimum besat med en lille diskret Ro signatur diamant.  

Se alle ringe

Udforsk ringe

Armbånd

Armbånd til kvinder i 18 karat guld

Se vores fulde udvalg af smukke armbånd her på siden. Alle vores armbånd er sat med diamanter og ædelsten af naturlig oprindelse. Altid ubehandlede. Og altid fra ansvarlige kilder.

Se alle armbånd

Udforsk armbånd

Halskæder

Enkle guldhalskæder i højeste kvalitet

Enkle design og rene linjer definerer de elegante guldhalskæder fra Ro Copenhagen. Uanset hvilket smykke du køber fra Ro Copenhagen, er der altid en lille diskret diamant gemt et sted.

Se alle halskæder

Udforsk halskæder