Det reneste guld

Naturlig skønhed skabt i jorden. Smykkerne fra Ro Copenhagen er fremstillet i rødguld eller hvidguld, udelukkende i 18 karat. Vi vælger altid guld i fineste kvalitet, fordi det forlænger smykkets levetid og dermed din glæde. Guld i 18 karat får også en smuk patina med tiden, som klæder smykkerne. Og så passer det til de særligt udvalgte og fint slebne diamanter og ædelsten, som smykkerne er designet med.

Alle Ro Copenhagen smykker er fremstillet i guld, som er certificeret af Responsible Jewellery Council.

De ædleste sten

Ædelsten kan skabe ro og balance. De er enestående naturfænomener. På en gang underspillede og samtidig strålende. Nærmest magisk smukke. Bag hvert smykke i Ro Copenhagens kollektioner ligger en intens søgen efter den fineste sten i den helt rigtige farve. Blå akvamariner. Hvid og blå topaser. Grønne og lyserøde turmaliner. Hvid, grå og rosa månesten. Det er en stille nydelse at se på dem. De giver klarhed. Sindsro. Og en inderlig tilfredsstillelse, når man bærer dem tæt på kroppen.

De fineste diamanter

Enkelt og smukt. Som en frostklar morgen, hvor solens stråler spiller på iskrystaller. Det er en glitrende, sprød renhed. Skabt af drømme og formet af livet selv. Den findes inderst inde. Værdifuld og fin. Fyldt af ro og glæde.

Skabelsen af de strålende, lysende diamanter varer en evighed, og netop derfor er de meget værdifulde og sjældne. Hos Ro Copenhagen bruger vi nogle af de fineste diamanter, som alle er nøje udvalgt (Top Wesselton-VS). Alle vores diamanter er af naturlig oprindelse, og indkøbes konfliktfrit hos officielle forhandlere i overensstemmelse med FNs resolutioner.