Emily Salomon: Om moderkærligheden og ro

På denne smukke Mors Dag ønsker vi at dykke ned i hjertet og sindet af den inspirerende Influent, Emily Salomon, der deler ikke kun sin rejse som mor, men også hendes søgen efter øjeblikke af indre ro midt i livets travle strøm.

"Når jeg ikke skal forholde mig til ydre stemmer, nyhedsstrøm eller ting, der tikker ind, så synes jeg, det er meget nemmere at være nærværende," deler Emily, idet hun taler om vigtigheden af at skabe tid og rum uden forstyrrelser. "Jeg synes, det er meget nemmere at mærke mig selv og være nærværende."

En praksis, en konstant læring, som hun nærer og kultiverer dagligt. Hendes ord reflekterer en forståelse af vigtigheden af selvomsorg og nærvær. "Jo mere jeg fodrer mig selv med det, der giver mig glæde og energi, desto bedre bliver jeg til at mærke mig selv," tilføjer hun.

Emily's smil og positive energi, som lyser gennem hendes sociale medier, er resultatet af en bevidst beslutning hver morgen. "Jeg har besluttet mig for at vågne hver dag og tænke, 'denne her dag bliver god'," deler hun. "Der er altid et eller andet. Og det lyder måske naivt, men det virker for mig."

For Emily er moderkærligheden en kilde til uendelig glæde og taknemmelighed. "Min familie, mit helbred og min have," siger hun, idet hun reflekterer over tre ting, hun er taknemmelig for. Det er i disse små øjeblikke af taknemmelighed, at Emily finder styrke og glæde i.

Selvom moderskabet er en gave, kommer det også med sine udfordringer. "At have skabt sine to små, yndlingspersoner og være med til at gøre dem til venlige, nysgerrige mennesker," deler hun, idet hun beskriver det mest vidunderlige ved at være mor. Dog erkender hun også de udfordringer, der følger med. "At jeg ikke kan tage al smerte og alle sorger for dem," tilføjer hun med ærlighed.

Smykket "The Floating Diamond Necklace" har en særlig symbolik for Emily. "Det er en daglig (og smuk!) påmindelse for mig om at huske og vælge roen," siger hun, mens hun taler om smykkets betydning. "Og at intet er stærkere end kærligheden (og diamanter ;))," tilføjer hun med et smil.

Emily finder øjeblikke af ro gennem en række ritualer. "Jeg læser, mediterer, går i naturen, bader i havet eller opholder mig i min have," deler hun, idet hun nævner de aktiviteter, der nærer hendes sjæl. Disse ritualer er ikke kun handlinger, men øjeblikke af fordybelse og genopladning, der bringer hende tættere på sin indre ro.

Vil du med ind i Emily Salomons univers af SLOW CONTENT, Så kan du læse meget mere her.