Guide til størrelser på ringe

Er du i tvivl om, hvilken størrelse ring du bruger? Det er vigtigt, at din ring passer. Den må hverken være for stor, så du risikerer at tabe den, eller for lille så den strammer. Læs med og bliv klogere på, hvordan du finder den rigtige ringstørrelse til både mænd og kvinder.Den sikreste metode til at måle din ringstørrelse, er ved hjælp af en ring du allerede har. Da den samme finger kan have forskellig ringstørrelse på venstre- og højre hånd, er det vigtigt, at den ring du bruger, passer den finger, du vil bære din Ro Copenhagen ring på.
Print dette skema ud i A4 og vælg indstillingen 100%. Placer derefter din ring på størrelsescirklerne på papiret og aflæs din størrelse.

Vær opmærksom på, at størrelser på ringe kan afhænge af designet. En bredere ring kan godt kræve større størrelser på ringe, og flere ringe ved siden af hinanden på samme finger kan kræve det samme. Bestil derfor en størrelse større, end du vil vælge til en smal ring. Er dit mål mellem to størrelser, bør du vælge den store størrelse.Hvis du ikke har en ring, kan du finde din ringstørrelse ved hjælp af en tråd eller et målebånd. I Danmark svarer din ringstørrelse nemlig til omkredsen af din finger målt i millimeter. Det betyder, at du bruger ringstørrelse 52, såfremt omkredsen af roden af din finger er tilsvarende 52 mm. Der er dog en vis usikkerhed med denne metode, da den ikke tager højde for dine knoer eller dine fingres form. Du skal også være opmærksom på, at din ringstørrelse kan variere med én størrelse afhængig af temperatur og væskebalance. For at sikre den korrekte ringstørrelse, anbefaler vi, at du måler din finger ved stuetemperatur.


For nogen kan dét at købe en ring på nettet være forbundet med en vis usikkerhed. Derfor sender vi en ringmåler med ved alle køb af ringe på rocopenhagen.dk og vi tilbyder gratis ombytning på alle ordre. Så er vi sikre på, at du får en ring, der sidder perfekt.

Se alle ringe her!