Vores ædelsten

Ædelsten – en verden af uendelig skønhed og indre styrke

Ædelsten kan skabe ro og balance. De er enestående naturfænomener. På én gang underspillede og samtidig strålende. Nærmest magisk smukke. Bag alle vores smykker ligger en intens søgen efter de fineste sten i den helt rigtige farve. Det er en stille nydelse at se på dem. De giver klar-hed. Sindsro. Og en inderlig tilfredsstillelse, når man bærer dem tæt mod kroppen.

Gå på opdagelse i vores Ro univers. Find inspiration i ædelstenenes vidunderlige farver, særlige betydninger og unikke egenskaber.

Ædelsten holder næsten evigt

Ædelsten defineres ud fra Mohs´ skala, som er en hårdhedsskala, der er udarbejdet af mineralog Friedrich Mohs i 1824. Skalaen definerer, hvor slidstærke ædelsten er – og går fra grad 1 til grad 10.
1 angiver det blødeste materiale, og 10 angiver det hårdeste materiale.

Fødselssten – din personlige talisman

Fødselssten er ædelsten og perler, der forbindes med en særlig måned på året.
Det siges, at fødselssten repræsenterer karakteristiske egenskaber, der forstærker guddommelige energier og forbinder dem med jorden. Bær din fødselssten i et smykke tæt på kroppen. Lad den være din personlige, lykkebringende talisman. Du kan finde netop din fødselssten her og blive klo-gere på din stens betydninger og egenskaber. (*Indsæt direkte link til hver sten).

JANUAR – Granat
FEBRUAR – Ametyst
MARTS – Akvamarin
APRIL – Diamant
MAJ – Smaragd
JUNI – Månesten & Perler
JULI – Rubin
AUGUST - Peridot & Sardonyx
SEPTEMBER – Safir
OKTOBER – Turmalin & Opal
NOVEMBER – Topas & Citrin
DECEMBER – Zirkon & Turkis