Sus Wilkins

Sus Wilkins’ drivkraft bygger på nysgerrighed og eventyr. Hendes mod på at kaste sig ud i nye ting kommer af en indre ro – og fordi, hun ikke er bange for at fejle. Derfor ligner hendes karriere heller ikke mange andres.

Sus Wilkins er skuespiller, danser, model og DJ. Hun har blandt andet spillet med i en lang række film og TV-serier, herunder ”Mesteren”, ”Gidseltagningen og ”Perfekte steder”. I 2019 var hun dommer i ”Danmark har talent”. Ud over det driver hun i sin fritid DJ- kollektivet Housefrau sammen med Mai Schaarup og Maria Barfod.

Hvad, tror du, har været med til at give dig troen på , at du kan, hvad du vil?

Jeg går altid ind i ting med en tro på, at intet er umuligt. Det betyder ikke, at jeg ikke bliver nervøs, men jeg synes ikke, det er så farligt at fejle.

Du kan både skrive skuespiller, danser, DJ, og model på CV’et– hvad driver dig i de mange retninger?

Jeg tror mit drive bygger på nysgerrighed og eventyr. Jeg bliver enormt betaget, når folk er virkelig dygtige til noget. Jeg var f.eks. på nogle klubber i Berlin, hvor de spillede elektronisk musik. Da jeg kom hjem, købte jeg en DJ-pult og gik på YouTube for selv at lære det.

“Jeg synes ikke, det er så farligt at fejle”

Hvordan sørger du for at have dig selv med hele vejen?

- Jeg er god til at balancere min karriere, selvom jeg ikke gør nogle af tingene halvt. Og så er der noget i hele min krop, der fortæller mig, at jeg skal have lov til at prøve alle de ting af, jeg vil - for jeg vil ikke gå glip af eventyret!

Kan man tale om en form for vekselvirkning mellem et vildt mod og en god, indre ro?

- Helt klart – mit mod på at prøve nye ting kommer af en indre ro. Jeg stoler enormt meget på mig selv.

En ting er karriere, noget andet er dit personlige liv. Du har været kæreste med Freja i 7 år. Hvad har det givet dig at finde den ægte kærlighed?

- Det giver en kæmpe ro for os begge, at vi ved, vi har hinanden 100 procent.

Der er fart på i begge vores liv, men vi husker at støtte og passe på hinanden. Hvis jeg har den mindste tvivl på mig selv, er Freja den bedste til at få den vendt.

Læs alle RoWoman interviews her.

Shop Sus Wilkins smykker her!