Vielsesringe til mænd

”Ja!” Et lille ord med stor betydning. Bagefter svæver man ud i verden. Ring ved ring. Med hjerterne bankende i takt som mand og hustru eller mand og mand. Det er ægte kærlighed. Os to for altid.


Leder du efter vielsesringe til mænd? At købe en vielsesring er en stor beslutning. Måske har du aldrig gået med ringe eller andre smykker før, og nu skal du finde en ring, som du vil bære resten af livet.


Hos Ro Copenhagen har vi et lille udvalg af eksklusive vielsesringe til mænd. Vi har skåret alt unødvendigt væk og designet vores bud på en eksklusiv herrering, som kan bæres hver dag resten af livet.


De klassiske vielsesringe fra Ro Copenhagen har et minimalistisk design og en let kantet profil, som giver dem et maskulint udtryk. De er håndlavet i 18 karat rødguld eller hvidguld med eller uden satineret finish. Guldet kommer fra en genanvendt kilde. Det er 100% nikkelfri guld, som er certificeret af Responsible Jewellery Council. Den høje kvalitet af guld sikrer, at ringen holder hele livet og kan gives videre til næste generation som et arvestykke. 

Se nærmere på vores herreringe af høj kvalitet (og de matchende ringe til kvinder) her.