Vi udvælger omhyggeligt vores brandambassadører baseret på vores dybt forankrede værdier. Det handler om ro, om at tage sig tid til at mærke efter. Overveje, hvordan man vil leve sit liv. Turde gøre det. Tænke positivt. Være i nuet. Mærke glæden ved oplevelserne og holde fast i den følelse gennem et smykke, der vækker følelsen til live igen og igen. Vores ambassadører deler denne filosofi og er med til at formidle denne dybere mening.

Emily Salomon

Emily er kendt for sin sofistikerede stil og inspirerende indhold, hvilket gør hende til den perfekte ambassadør for Ro.

Emily Salomon har gennem årene opbygget en betydelig tilstedeværelse på sociale medier, hvor hun deler sin passion for mode, skønhed og livsstil. Hendes æstetiske sans og øje for detalje harmonerer på fineste vis med vores værdier og vores smykkeunivers.

Vi ser frem til at dele de mange spændende initiativer og projekter, der vil komme ud af dette samarbejde. Følg med her på hjemmesiden og på vores og Emily’s sociale mediekanaler for at holde dig opdateret om alle nyheder og eksklusive indhold.

Vi er begejstrede for at have Emily Salomon ombord og ser frem til en inspirerende rejse sammen.

Emily Salomon X Ro Copenhagen

Den tidløse Floating diamond halskæde er skabt i tæt samarbejde med Emily Salomon i forbindelse med Mors dag. 

Se hendes instagram her.

 

Emily's Favoritter